Zyshe, i ke korrigjuar provimet?

Mesuesja ju ben provim nxenesve dhe javen tjeter, nxenesit pyesin zyshen: Zyshe, i ke korrigjuar provimet? Zyshja e nervoyuar thote: Nxenes, kam 3 klasa! Si ti arrij kaq shpejte. Pas pak, zysha pyet: Nxenes, i keni bere detyrat? Te gjith…

Të ngjashme

Ska komente

Komento