Zyshat shqipetare…

-Nese nuk je i interesuar per mesimin mund te
largohesh…
– Nese do te besh muhabet dil jasht dhe vazhdo
atje…
-Me thuaj kur te mbarosh muhabetin,qe te
vazhdoj une…
– Pse po qesh? Ngrihu tregoje, te qeshim edhe
ne te tjeret…
– Pse vjen ne shkoll kot kur nuk meson?… –
Like nese edhe ti i ke degjuar keto fjale nga
zysha jote te pakten njeher…!

Të ngjashme

Ska komente

Komento