Zyra e taksave

Nje leter anonime vjen ne zyren e taksave:
– Nuk kam mundur te fle keto kohet e fundit per shkak te mos deklarimit te sakte te fitimeve qe kam marre prej dyqanit.
Brenda ne leter kishte nje shume te madhe te hollash dhe nje P.S.:
– Ne qoftese nuk me ze gjumi edhe as sonte, do te sjell pjesen tjeter.

Të ngjashme

Ska komente

Komento