Zyla dhe Pashuku

Zyla dhe Pashuku të shtrirë lakuriq në shtrat. Ajo po i pëshpërit në
vesh:
– “Më thuaj: Të dua, dashuria ime!”
– ” Të dua, dashuria ime!”
– “Tani më thuaj: Të adhurojë, shpirti im!”
– ” Të adhurojë, shpirti im!”
– “Hajde tani, thuaj diçka vet!”
– “Fli që tani, lopa e dreqit!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento