Zorra qore

Në autobus dy të rinj shohin një bionde dhe fillojnë ta gjuajnë me fjalë:
– Hajde zemër tregona kërthizën t’i japim 50 euro…
– Mi jepni 100 euro, do ju tregoj ku ma kanë operuar zorrën qorre…
– Qe paret, tregona!
– A e shihni atë ndërtesën në anën e majtë?
– E shohim…
– Eh, atje më kanë operuar.

Të ngjashme

Ska komente

Komento