Zoja dhe qejfi per vallzim

“Zonjë, ju do kërceni”, i drejtohet asaj.

“Sigurisht”, i përgjigjet zonja, duke ngritur me shpresën se do të kërcejë me djalin.

“Ahhh, sa mirë! Se jam shumë i lodhur”, i thotë djali, duke u ulur në karrigen e mbetur boshë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento