Zilja e deres

I ishte prishur zilja e deres nje zonje dhe ajo i thote nje elektricisti per ta rrogulluar,,,prit e prit kjo zonja,ai nuk po vinte..kur papritur ajo e takon nje dite ne rruge dhe i thote pse nuk ke hardhur per ta rregulluar zilen?……
-Ky i pergjigjet,,kam ardhur zonje disa here,,bjer e bjer ziles por nuk doli njeri.

Të ngjashme

Ska komente

Komento