Zgjedhje interesante

Kur e pyetën një student të mjekësisë se çfarë specializimi do të zgjidhte, ai u tha se kishte vëndosur të specializohej në sëmundjet e lëkurës.
– Pse pikërisht këtë specializim?
– Sepse pacientët e mi kanë tre karakteristika të dëshirueshme: nuk më shqetësojnë natën, nuk vdesin nga kjo gjë dhe nuk shërohen kurrë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento