Zgjedhja e zgjuar

E pyetën një student të mjekësisë se çfarë drejtimi do të zgjidhte, ai u tha se kishte vendosur të specializohej në sëmundjet e lëkurës.
– Pse pikërisht këtë specialitet?
– Sepse pacientët e mi kanë tre karakteristika të dëshirueshme: nuk më shqetësojnë natën, nuk vdesin nga kjo gjë dhe nuk shërohen kurrë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento