Zgjedh kancerin para impotencës

Shkon një duhanpirës në dyqan për të blerë cigare. Teksa i hap për të nxjerrë një, vëren mbishkrimin: “Duhanpirja shkakton impotencë”. Kthehet në dyqan dhe i thotë shitësit:
– Dua t’i ndërroj cigaret. Më jep nga ato prej të cilave fitohet kanceri…

Të ngjashme

Ska komente

Komento