Zenke ndermjet femrave

Rremuje e madhe dhe meqe nuk po i qetesonin dot, therasin shefin. Por edhe prezenca e shefit nuk i qetesoi femrat te cilat bertisnin me te madhe.
– Qetesi!- bertiti shefi, duke humbur durimin. Te flase ne fillim kush eshte me e madhe.
Ne ate moment, ra nje qetesi e frikshme!

Të ngjashme

Ska komente

Komento