Zënka ndërmjet burrit dhe gruas

– Hidhërohet burri me gruan dhe nuk flasin tërë ditën.

Për t’u pajtuar, në mbrëmje burri i shkruan një letër: “Më zgjo në ora 8:30”.

Kur të zgjohet e sheh orën 10:00, nervozohet shumë, por e sheh një letër tjetër: “Zgjohu se u bë ora 9:00”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento