Zënka mes çiftit

Një natë, një çift po ziheshin mes veti dhe kur shkuan për të fjetur, burri i thotë gruas:

-Natën e mirë nëna e tre fëmijëve të mi. -Natën e mir babai i asnjërit, ia kthen gruaja!

Të ngjashme

Ska komente

Komento