Zarfi

Vajti Lilja ne zyren e Postes, ne vitet ’50 dhe i thote postjerit:
-Na keto 1 leke e gjysme dhe me dergo kete zarfin ne Tirane.
-Me keto 1.5 leke nuk shkon zarfi ne Tirane, por duhen 2 leke e gjysme-thote punonjesi i postes.
-Nuk ka problem-thote Lilja- Nise ti, te veje deri ku te vejë, se pastaj dalin djemte dhe e marrin letren vete.

Të ngjashme

Ska komente

Komento