Zarfi

Vajti Lili në zyrën e Postës, në vitet ’50 dhe i thotë postjerit:
-Na këto 5 den dhe më dergo këtë zarfin në Tiranë.
-Me keto 5  den nuk shkon zarfi në Tiranë, por duhen 10 den -thotë punonjësi i postës.
-Nuk ka problem-thotë Lili- Nise ti, të shkojë deri ku të shkojë, se pastaj dalin djemtë dhe e marrin letrën vetë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento