Zakoni i babait

Në orën e matematikës, mësuesja i drejtohet një nxënësi: – Ta zëmë se babai yt ka një makinë që ecën me 100 km në orë. Distanca nga Toka në Hëne është 400 mijë km. Për sa kohë do ta përshkojë këtë rrugë?
– Nuk mund ta them me siguri!
– Po kjo është fare e thjeshtë. Bëj një pjestim dhe…
– Ah, zotni mësues. Ti nuk e njeh babain tim. Varet nga numri i pijetoreve që gjenden rrugës…

Të ngjashme

Ska komente

Komento