Xhoni duke qare

Xhoni u kthye nga shkolla ne shtepi duke qare.
-Pse qan? – e pyet mamaja e tij.
-Me qelloi mesuesi.
-Dhe pse te qelloi?
-Sepse u pergjigja ne nje pyetje, qe asnje nxenes tjeter nuk iu pergjigj.
-Dhe cfare pyetje ishte ajo?
“Kush theu xhamin e shkolles”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento