Xhentëlmeni

Flasin dy shokë:
– Gruaja ime ankohet vazhdimisht se nuk ka më xhentëlmenë…
– Nuk është ashtu! Ja, një ditë binte shi dhe unë ia kam mbajtur ombrellën gruas për një orë që të mos e lagte shiu.
– Vërtet? Kur ashtu?
– Derisa ia ndërronte rrotën veturës…

Të ngjashme

Ska komente

Komento