Xhema ne New York

Shkon Xhema ne New York dhe e merr nje Banes me banu,por aty kishte shum Minje!
Qohet ,shkon shpejt mu anku tek Pronari,por nuk din mir Anglisht.
Pronari : What is the Problem?
Xhema: Do you know Tom end Jerry…?
Pronari: Yes,Tom and Jerry,so what?
Xhema: Jerry is here.. Hyhy

Të ngjashme

Ska komente

Komento