Xhek Lenoni

Xhek Lenoni u vonua ne pergatitjen e nje tregimi te premtuar nje reviste te njohur ne Nju Jork
Redaktori i revistes, pas perpjekjeve te perseritura, por te pasuksesshme per te marre tregimin, shkoi me ne fund te hoteli ku ishte shkrimtari dhe meqenese perseri, nuk e gjeti, i shkroi nje leter me kete permbajtje:
” I dashur Xhek, nese nuk do ta marre tregimin brenda 24 oreve, atehere une do te vi vete tek ju dhe do t’ju godas me shqelma, ne mynyre qe ju te rrokulliseni neper shkalle, dhe te perfundoni ne hollin e hotelit. Dijeni se une e mbaje gjithemone premtimin.”
Xhek Lenoni, pasi e lexoi letren, iu pergjigj:
” I dashur Dik! Nese une do ti beja punet jo me mendje, por me kembe, atehere edhe une gjithashtu, do ti mbaja gjithemone premtimet”

Të ngjashme

Ska komente

Komento