Xhami i thyer dhe zgjuarsia e policit

Nje polic duke hetuar xhamin e thyer te nje makine:
brokencarwindow- Hee, qe ketu ka hyre dhe ka dale hajduti.
– Nga e kupton kete?
– Eshte i thyer nga te dyja anet.

Të ngjashme

Ska komente

Komento