Xhamaxhiu

-Një grup djemsh duke luajtur me top rrugës mbërrijnë para dyqanit të një xhamaxhiu dhe njëri prej tyre i thotë mjeshtrit:
-Shiko kemi një ofertë të mirë për ty.
-Bëhu sponsor i ekipit tonë të futbollit e ne do të të sigurojmë punë sa të duash!

Të ngjashme

Ska komente

Komento