Xhaja ne Amerike

Nje xhaje shqiptar qe nuk kuptont te shkruante asnje fjale anglisht dhe sapo kishte ardhur ne Amerike shkon ne nje zyre te aeroportit me te birin dhe i thote te birit:

– Thuaj te me gjejne valixhen se do tua thyej kete shkopin ne koke. (xhaja ishte i nxehur se kish 2 ore qe kish ardhur dhe priste qe te gjente valixhen, por aha..)

– Djali e pyet sportelistin qe merrej me kete punen e bagazheve, (dhe qe qelloi qe ishte zezak) ne anglisht se a mund ti jepte nje formular per valixhen e humbur.

– Sure, – iu pergjigj zezaku me koken e ruar.

– xhaja sic ishte tere nerva, ngre shkopin me te cilin ecte dhe ja kercet zezakut ne koke:

– Yttt rrace muti. Pak se me vodhe valixhen por kerkon te me besh dhe shurren ne koke!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento