Xhaja dhe Gocat

-Xhaja: O goca hapeni pak dritaren se na mbytet me këtë erën qe keni hedhur.
-Gocat: Uaa o xhaje ne kemi hedhur parfumin me te shtrenjtë.

-Xhaja rri sa rri dhe ja fut një pordhe.
-Gocat: O Xhaje hape pak dritaren se na mbyte.
-Xhaja: Uaa po ca thoni moj goca, unë kam ngrënë groshën me te shtrenjtë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento