Vrimat

Mesuesja shtron pyetjen ne klase:
– Si mund te fusim nje vrime ne nje vrime?

Ngre doren Mira me padurim:
– Mesuese, mesuese!!
– Po Mira, – i thote mesuesja.

Mira pergjigjet:
– Marrim nje shishe dhe gryken e saj e fusim ne goje.
– Te lumte, – i thote mesuesja, qe kerkon tani te nderlikoje pyetjen. Dhe u drejtohet nxenesve:
– Si mund te fusim 2 vrima ne 2 vrima?

Mira perseri:
– Mesuese, mesuese!!!

Marrim dy shishe i fusim ne veshe.
– Te lumte, – i thote mesuesja e habitur me shkathtesine e Mires.

Pastaj pyet:
– Si mund te fusim 6 vrima ne nje vrime?

Mira dhe Beni ngrene doren njeheresh:
– Mesuese, mesuese !!!

Mesuesja preferon te degjoje Benin, i cili u pergjigj:
– Marrim nje fyell me 6 vrima dhe ia fusim Mires ne bythe se na cau k*rin!

Të ngjashme

Ska komente

Komento