Vrasësi i grave

Një burrë dilte ne gjyq për një krim te përsëritur. Vriste bashkëshortet.
– Pse e vrave gruan, e pyet atë gjykatësi
– Më tradhtoi, i përgjigjet prerazi krimineli
– Po gruan e dyte pse e vrave, vazhdon gjyqtari
– Dhe ajo më tradhtoi
– Po gruan e trete pse e vrave, nuk i ndahet gjykatësi
– Po ja, me duket se mu be ves…

Të ngjashme

Ska komente

Komento