Vrasësi

Hyn vrasësi në një shtëpi dhe gjen një burrë e një grua. Pyet gruan:
– Si e ke emrin?
– Fatmire – përgjigjet ajo.
– Mirë, Fatmire. Po ta fal jetën, sepse nëna ime e ka pasur emrin ashtu.
Pastaj pyet burrin:
– E ti, si quhesh?
– Quhem Leutrim, por të gjithë shokët më thërrasin Fatmire…

Të ngjashme

Ska komente

Komento