Vozitësi dhe fëmija

Një fëmijë udhëton me autobus dhe fillon të këndojë:
-Po të ishte babai im elefant e nëna elefanteshë, unë do isha elefant i vogël; po të ishte babi luan e nëna luaneshë, unë do isha luan i vogël…
Kështu vazhdon fëmija duke i përmendur të gjitha kafshët, por duke e nervozuar gjithnjë e më shumë vozitësin e autobusit, i cili në një moment i bërtet:
-E po të ishte nëna jote prostitutë e babai homoseksual, çfarë do të ishe?
-Vozitës autobusi – ia kthen fëmija.

Të ngjashme

Ska komente

Komento