Vonesa

Ishte njëhere një burrë që punonte ne nje kantier, mirepo cdo dite shkonte me vonese ne pune. Drejtori e shikon qe ky vjen perdite me vonese dhe vendos t’ja thote.

– Kam marre vesh qe perdite vjen me vonese ne pune. Po erdhe edhe njehere me vonese, do te te pushoj.

– Mire shef i thote ky,- por prape te nesermen vjen me vonese. Drejtori i del perpara edhe i thote: – Ik ne shtepi je i pushuar,

– Po aman o shef, te lutem se kam femije, kam grua, me se do t’i ushqej?

– S’ka c’me duhet, i thote ike.

Pas shume lutjesh nga ai, drejtori e pranon perseri ne pune, por me nje kusht qe ti tregonte perse vonoheshe kur vinte ne pune… dhe ai nisi t’ja tregoje:

– Po ja, i tha – krevati ku fle une me gruan eshte ngjitur me murin.

– Po,- i thote drejtori shume mire

– Edhe une fle nga ana e murit,

– Po shume mire, – i thote drejtori

– Po qe te ngrihem ne mengjes, vazhdon ai, duhet te zgjoj gruan…

– Po ti mos e zgjo,- i thote drejtori, kapercehe!

– Po aty vonohem une o shoku drejtor….

Të ngjashme

3 Komentet

  • Reply duresa 18/07/2010 at 8:59 am

    haha duhet me qu gruen per tani me sahku ne pun e fort kjo hahahhahahahahahahaha 😉

  • Reply duffy 11/09/2010 at 10:05 am

    hahaha shum e fort ejj

  • Reply micka 04/11/2010 at 12:26 pm

    shum shum e mir ashtu pra nuk duhet me ja prish grus gjumin bravo

  • Leave a Reply to duresa Anulo