Vonesa

Mbreti luan thërret të gjitha kafshët në takim dhe të gjithë vijnë me kohë përveç krimbit me njëqind këmbë. Kur më në fund arriti njëqindkëmbëshi, Luani i zemëruar e pyet:
“Pse ti vonohesh?”
“Më fal Luan po në derë lexonte – Fshij këmbët”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento