Vodkaxhiu

Nje pijanec kishte nje dopjo vodke po skishte meze. Merr nje grep e del te zere ndonje peshk qe ta shtynte dhe kap ne det nje peshk te arte i cili i thote me ler te lire se do te plotesoj 3 deshira. Mendohet pijaneci e i thote ok deshira e pare dua qe te gjithe detet te behen vodke ok i thote peshku, e provon ai detin vodke ok. Medohet pe deshiren e dyte dua qe te gjitha cezmat burimet lumenjte ti besh vodke ok peshku i ben te gjitha vodke i provon pijaneci vodke qene bere te gjitha po tani i thote peshku ke dhe nje deshire cfare do… e di cke ti i thote pijaneci me bej e nje dopjo vodke e ik ti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento