Vlera

Njeri i thoshte së shoqes se nuk vlente asnjë lek. Gruaja u nxeh shumë dhe filloi të grindet me të. I shoqi e qetësoi kur i tha që të vishej se do tia vërtetonte këtë gjë. Sapo zbritën në rrugë burri ndaloi një taksi dhe pyeti shoferin:

– Sa kushton për të na çuar ne të dyve deri në qëndër?

– 5 dollarë.

– Po vetëm për mua?

– Njësoj 5 dollarë!

– E shikon që kam të drejtë moj grua.

Të ngjashme

Ska komente

Komento