Vjerra dhe nusja

Vjerra : O nuse ?!
Nusja : He moj vjerre ?
Vjerra: E sheh ate makinen e funeralit moj ?
Nusja : Po e shoh .
Vjerra : Aty te pafsha !
Nusja : Une si shofere e ti si pasagjere :
KUR KALUAN NGA VARREZAT NUSJA : Ca jane keto ?
Vjerra : Varreza !
Nusja : Aty te pafsha
Vjerra : Une si puntore dhe ti si banore.

Të ngjashme

Ska komente

Komento