Vjehrri i ngratë dhe dhëndri vrasës…

Vajza e babait është njohur me një shok te cilin dëshiron qe t’ia prezantoje te atit.
– Babi ky është i dashuri im e prezanton gjithë dëshirë vajza
– Ç’punë bën ti, e pyet me një doze te dukshme arrogance babai
– Pa pune, i përgjigjet djali me një pamje te qete, sapo dola nga burgu…
– Çfarë burgaxhi ? Për çfarë ishe futur ne burg ?
– Vrava një prind qe nuk me dha dorën e vajzës, vazhdon po me te qete djali .
– Mirëserdhe ne familje bir…

Të ngjashme

Ska komente

Komento