Vizita Ministrit

Ministri Shendetesise shkon per vizite tek spitali budallenjve. Tek dera spitalit ishte nje i semure disi i sheruar, dhe doktorri qe shoqeronte ministrin i thote: –
Ky eshte nje i semure te cilin e kemi aktivizuar ne pune. Ministri i afrohet portierit dhe fillon ta pyese per emrin etj .
-Dhe i semuri i pergjigjet normal. Ne fund i semuri pyet ministrin: Po ju kush jeni ?. Ministri i Shendetesise – i pergjigjet Ministri. Hajde ska problem se keshtu thash dhe une kur hyra.

Të ngjashme

Ska komente

Komento