Vikendi i bukur

-Të premten burri po i thotë gruas: “Grua, a je gati ta kalojmë një vikend të bukur”.
-Gruaja e lumtur i përgjigjet: “Po i dashur! Kjo është ide e mrekullueshme”!
-Burri qeshet dhe ia kthen i gëzuar: “OK, atëherë shihemi të hënën”!

Të ngjashme

Ska komente

Komento