Veza magjike

Dy vllezer shpetuan te bijen e Mretit nga disa rrugace qe deshin ta dhunonin dhe mbysnin.
Mreti ju dhuroi nga 3 veze magjike dhe ju tha:
Keto jane veze magjike dhe para se ta thyeni e thoni deshiren dhe ajo ju realizohet…

Të ngjashme

Ska komente

Komento