Vetëm, natën e parë të martesës…

E lodhur nga pritja e gjate, gruaja e re del ne ballkon dhe i thotë te shoqit:” I dashur, eja tani se ke dy ore qe rri ne ballkon, pse nuk vjen ne shtrat,? Do te ftohesh”.
“Nuk mundem, i përgjigjet bashkëshorti, babai me ka thënë qe kjo do te jete nata me e bukur e jetës tende, kështu qe unë nuk mund ta le të më ikë ky rast”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento