Vepra

Nje i pasur dhe nje i varfer peshkonin , i varferi sa e hidhte kalamain direkt kapte peshk pathuajse nje meter edhe i hidhte prap ..
I varferi- Po pse i hedh ?
I pasuri- Mua sme nevojiten peshqit , me pelqen me shume vepra…
I varferi- Mi jep mua se kam tere ata kalamaj edhe duan te hane ..
I pasuri- po ti kur skishe leke pse i bere tere ata kalamaj ??
I varferi- Po edhe mua pe me pelqente si veper !!

Të ngjashme

Ska komente

Komento