Vendi ku perfundojne ledhatimet

Një grua dhe një burrë janë qe 20 vite të martuar.
Një mbrëmje gruaja ndjen se burri fillon ta prekë si kurrë më parë.
Gishtat e tij fillojnë nga qafa, gjoksi, duke shkuar poshtë… ndërsa gruaja eksitohet.
Në një moment, burri ndalet dhe fillon të shikojë televizorin.
– I dashur, ishte shumë bukur. Pse u ndale?
– E gjeta dirigjuesin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento