Varfanjaku

Ishte nje varfanjak dhe rrinte gjith diten duke pa birrat amstel dhe haniken vdiste per ato.
Nje dite kalon nje pasanik e shikon varfanjakun dhe e pyet se cilen donte .
Ai thot amstel. I marrin birrat dhe shkojn ei pijn bashk deri ne mengjez. Mbas 2-3 ditesh duke pire per dite, fukarai i thot se nuk donte ma amstel sepse kur i dilte pija i dhimte by…. .

Të ngjashme

Ska komente

Komento