Vampiri

Duke kaluar një prift pranë varreve i del përpara një vampir.
Prifti e pyet:
– Kush je ti dhe çfarë po do?
Vampiri nxjerr dhëmbët, prifti e kupton se çka është dhe nxjerr nga xhepi një kryq.
Ndërsa vampiri i thotë:
– Nuk të hyn në punë ai se unë jam mysliman.

Të ngjashme

Ska komente

Komento