Vajze ne moshe shume e llastuar

Nje vajze ne moshe, llastohej dhe ua kthente doren disa burrave qe e kerkonin per nuse.
Kalonin vitet dhe kerkesat e burrave u rralluan, gjersa rreshten fare.
Prit se mos e kerkonte ndonje, s’ka: prit e prite me vite, askush nuk po ia kerkonte me doren.
Atehere zuri te qahej e te bente uf e puf tere diten ne shtepi. Nje dite i ati nuk duroi me dhe iu kthye me inate :
Kur kishe ketu poshte, s’kishe ketu lart – dhe i ra me coke te kishtit ne koke. Tani qe ke ketu lart, ske ketu poshte..

Të ngjashme

Ska komente

Komento