Vajza

Një vajzë në moshë bindet se, ashtu si pohon mjeku, është shtatzënë.

Thërret:
– Mallkuar qofshin ata të mbrojtjes qytetare!
Le të vijn dhe njëherë e të flasin për frymëmarrje artificiale!

Të ngjashme

Ska komente

Komento