Vajza duke pire

Njeri futet ne diskoteke dhe ulet me nej vajz duke pir nga nje got, por kur e kupton qe kjo eshte shume e re e pyet:
– Sa vjec je ti?
– 13 i mbush ne nentor.
– 13?! Po ti ne kete ore duhet te ishe ne krevat?
– Po ku? Ne shtepine tende apo ne hotel? – i pergjigjet ajo.

Të ngjashme

Ska komente

Komento