Ushtari ne lufte

Një ushtar humb gishtin dhe fillon të bërtasë.

Komandanti i tij gjendet afër dhe i thotë: Duhet të vijë turp, vetëm një gisht ke humbur dhe po bërtet aq shumë.

A e sheh atë ushtarin e ka humbur kokën dhe nuk bërtet!

Të ngjashme

Ska komente

Komento