Ushtari i sapo liruar!

Nje grua bashke me femijen e saj te vogel po bisedonin. Nderkohe aty prane kalon nje djale qe sapo ishte liruar nga ushtria dhe degjoi biseden e tyre.
– Mami po si me ke bere ti mua? Po ja, perpiqej e ema t’ia shpjegonte femijes.
Mami vajti tek xhaxhi doktorri i cili i beri nje gjilpere dhe mbas pak kohesh linde ti. Atehere djali qe kishte qene ushtar i frikesuar e pyet gruan:
– Pse e kane hequr nga qarkullimi menyren klasike?!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento