Ushtari dhe komandanti

Nje ushtar ishte i detyruar ti sillte komandantit gazeten c´do dite,por dyqani i gazetave ishte 50 minuta larg nga reparti dhe ushtari e bente rrugen ne kembe.
-Nje dite i mezitur nga rruga i erdhi nje ide e re,por nuk e dinte se do te funksiononte.Atehere shkon ne qytet dhe blen 15 gazeta te njejta.
-C´do dite i jepte komandantit te njejten gazet.pas 15 ditesh therret ushtarin komandanti.”a ha e hengra.”Mendoi ushtari.
-Si ka mundesi,inxhinjer i biri botes dhe ka 15 dite qe ben te njejtin karrambol ne te njejtin vend!”Thote komandanti

Të ngjashme

Ska komente

Komento