Ushqimi

Një grua e mbajtur, por pak e shëndoshë, kalon para lypësi, i cili i thotë:
– Zonjë, nuk kam ngrënë që prej dy ditësh.

Dhe zonja ia kthen:

– Ah, sikur të kisha unë vullnetin tënd!

Të ngjashme

Ska komente

Komento