Urimi i Vitit të Ri

Profesori në fakultet ua uron vitin e ri studentëve:
-Ua uroj Vitin e Ri dhe shumë, shumë para sivjet!”
-Njëri prej studentëve i thotë:
-E fati, lumturia, dashuria, çka po ndodhë me to?”
-Po ato vijnë të gjitha nëse ke para!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento